Tawaran

TAWARAN HARI INI

<

DISKAUN RM50 SERUM RETINOL 50ML KAMI Daftar atau log masuk, tambah Retinol Micro-Dose Serum 50ml ke beg anda. Gunakan kod : KIEHLSRETINOL di checkout. Dapatkan diskaun RM50 dari Retinol Serum 50ml kami!
GUNAKAN KOD : KIEHLSRETINOL

Tawaran sehingga 28 Februari 2022. Pelanggan mesti daftar atau log masuk ke akaun untuk menggunakan tawaran ini. Tidak sah dengan tawaran lain. Sekiranya pembelian dikembalikan, hadiah juga mesti dikembalikan atau nilainya dikurangkan dari bayaran balik. Pihak pengurusan berhak untuk mengganti hadiah percuma dengan barang bernilai serupa mengikut budi bicara mutlaknya pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.


BAHARU : TAWARAN LEBIH BERNILAI! Mendapat lebih dari pembelian anda pada bulan Desember ini!

Dengan setial pesanan, dapat ang pow percuma
Belian RM350, dapat hadiah 1 pc daripada antara hadiah dalam stok
Belian RM550, dapat beg tote merah Edisi Terhad.
Gunakan kod CNY350 apabila anda mencecah RM350 dalam troli anda. Apabila anda mencecah RM550 dalam troli anda, beg tote akan ditambah ke dalam troli anda secara automatik. Promosi boleh digabungkan tetapi hanya 1 kod promosi boleh digunakan dalam troli anda.

Tawaran bermula dari 1 Januari 2022, apabila stok masih ada. Boleh digabung dengan set. Sekiranya pembelian dikembalikan, hadiah juga mesti dikembalikan atau nilainya dikurangkan dari bayaran balik. Pihak pengurusan berhak untuk mengganti hadiah percuma dengan barang bernilai serupa mengikut budi bicara mutlaknya pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.


PROMOSI PELANGGAN BARU Adakah anda pelanggan baru Kiehl's? Daftar sendiri dan tambah apa sahaja dalam beg anda untuk mendapat :,

- Diskaun 10%
- Shipping Percuma

Tawaran bermula dari 1 Januari 2022, apabila stok masih ada. Sekiranya pembelian dikembalikan, hadiah juga mesti dikembalikan atau nilainya dikurangkan dari bayaran balik. Pihak pengurusan berhak untuk mengganti hadiah percuma dengan barang bernilai serupa mengikut budi bicara mutlaknya pada bila-bila masa tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.


KIEHL'S REWARDS LOYALTY PROGRAM BAHARU Dapatkan mata dan tebus baucar dengan setiap pembelian. Log masuk/Daftar untuk bermula sebagai rakan Kiehl's!

Diskaun 10% + Penghantaran Percuma untuk pembelian dalam talian pertama anda.
10% off on your birthday month (Fan, Friend & Family)
Diskaun 10% pada bulan hari lahir anda (Peminat, Rakan & Keluarga)
Hadiah alu-aluan pada pembelian kedua anda dalam talian atau di stor
Pertama untuk mengetahui tentang pelancaran, promosi & tawaran baharu kami!
Gunakan mata anda untuk menebus baucar yang boleh digunakan pada pembelian dalam kedai atau dalam talian