Tawaran

TAWARAN HARI INI

BERSAMA KITA RAIKAN 9.9 DAN HARI MALAYSIA! Hari kemerdekaan ini, membeli RM99 ke atas dan menerima 5 hadiah ( Oil Eliminator Lotion 10ml, Rare Earth Mask 3ml x 2, Ultra Facial Oil Free Cleanser x 2. )

Tawaran bermula dari 1 Sep hingga 16 Sep 2021, sementara stok masih ada. Tidak berkenaan dengan sebarang set atau kit percubaan. Terhad kepada satu (1) penebusan bagi setiap pelanggan. Untuk pengguna berdaftar sahaja. Hadiah mesti dikembalikan dengan pembelian atau nilai hadiah tersebut akan dikurangkan dari pembayaran balik. Kiehl’s mempunyai hak untuk mengganti hadiah percuma dengan produk lain yang mempunyai nilai yang sama pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.


SAMPEL RETINOL SERUM BAHARU Kunjungi readysetretinol.kiehls.com.my untuk mendapat 6 sampel percuma. Dapat promo kod dan hadiah tambahan apabila bermain permainan di laman web ready, set, retinol virtual lab. Terdapat sebanyak 3 hadiah untuk dimenang!

Untuk menggunakan promo kod dari readysetretinol.kiehls.com.my, daftar masuk ke www.kiehls.com.my dan masukkan promo kod di checkout.


NILAI BERLEBIHAN DARIPADA PEMBELIAN ANDA BULAN INI Dapatkan lebih banyak dengan pembelian anda bulan ini!
Beli RM350, terima 1 hadiah (Amino Acid Shampoo 65ml)
Beli RM550, terima Kiehl's 170 Tahun Anniversary Bag

Tawaran bermula dari 1 Sep hingga 31 Sep 2021, sementara stok masih ada. Tidak berkenaan dengan sebarang set atau kit percubaan. Terhad kepada satu (1) penebusan bagi setiap pelanggan. Untuk pengguna berdaftar sahaja. Hadiah mesti dikembalikan dengan pembelian atau nilai hadiah tersebut akan dikurangkan dari pembayaran balik. Kiehl’s mempunyai hak untuk mengganti hadiah percuma dengan produk lain yang mempunyai nilai yang sama pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.


NEW KIEHL'S VOUCHER TIER Redeem your voucher when you earn and collect points with every purchase.

Get a birthday gift + 10% off on your birthday month! (1 time use only)

Get a Welcome Gift!