Made Better

kami telah berdedikasi menggunakan bahan-bahan alami, menggunakan pembungkusan dan pembuatan bertanggungjawab serta memberi bantuan kepada masyarakat. Kami komited untuk masa depan

Kami memperoleh beberapa bahan semula jadi paling berkesan untuk membantu menyediakan formula yang berkesan, namun sesuai untuk semua jenis kulit. Sebahagian besar produk kami diformulasikan merangkumi bahan-bahan yang diperoleh* secara semula jadi.

  • Hari ini, 95% formula kami mengandungi sekurang-kurangnya satu bahan mentah asli atau semula jadi.
  • Menjelang tahun 2020, kami komited untuk memasukkan sekurang-kurangnya tiga bahan mentah asli atau semula jadi ke dalam sekurang-kurangnya 98% formula kami.
  • *Kami menganggap suatu bahan diperoleh secara semula jadi jika ia tidak berubah daripada keadaan semula jadinya atau telah diproses, namun masih mengekalkan lebih daripada 50% struktur molekul daripada sumber asalnya.

Kami bekerjasama dengan petani dan pengeluar untuk mendapatkan bahan-bahan kami dengan cara yang bermanfaat kepada komuniti mereka dan planet.

  • Hari ini, 36% formula kami mengandungi sekurang-kurangnya satu bahan mentah bersumberkan secara lestari.
  • Menjelang tahun 2020, kami komited untuk memasukkan sekurang-kurangnya satu bahan mentah bersumberkan secara lestari ke dalam sekurang-kurangnya 50% formula kami.

Kami menggunakan bahan kitar semula pasca pengguna serta guna semula dan mengitar semula di kedai kami. Kami menggalakkan pelanggan kami untuk melakukan perkara sama dan mengitar semula botol kosong mereka melalui program Kitar Semula & Dapatkan Ganjaran.

  • Menjelang tahun 2020, kami komited untuk memasukkan sekurang-kurangnya 30% bahan kitar semula pasca pengguna ke dalam 100% pembungkusan produk jualan kami.

Kami mencipta pembungkusan kami bagi membantu mengelakkan pembaziran, selain menggunakan bahan kitar semula pasca pengguna. Menjelang tahun 2020, kami komited untuk mengurangkan pelepasan C02, penggunaan air dan penjanaan sisa di kilang pembuatan kami di A.S. sebanyak 60%.

Sejak tahun 2005, kami telah mengurangkan:

  • Pelepasan CO2 sebanyak 82%
  • Penggunaan Air sebanyak 21%
  • Penjanaan Sisa sebanyak 36%

Sesuai dengan misi kami, kami menjadikannya keutamaan untuk menyokong aktiviti komuniti yang memberi fokus pada kesejahteraan kanak-kanak, kesedaran alam sekitar dan penyelidikan HIV/AIDS.

Dipendekkan cerita, kami yakin pelanggan kami, komuniti,
dan planet layak mendapat produk yang dibuat lebih baik.
Sertai kami dalam misi menyumbang kepada dunia yang lebih bahagia dan sihat serta
nantikan KIEHL’S MADE BETTER di dalam kedai dan dalam talian.