komitmen

ANUGERAH GLOBAL WOMEN’S RIGHTS

Kiehl’s komited meraikan pencapaian wanita di seluruh dunia menerusi The Global Women’s Rights Awards. Anugerah ini diberikan setiap tahun kepada individu terpilih yang telah menyumbang secara signifikan – biasanya dengan pelbagai halangan dan pada risiko peribadi – untuk menegakkan hak wanita dan gadis dan meningkatkan kesedaran terhadap ketidakadilan yang wanita hadapi kerana jantinanya.

POLISI UJIAN HAIWAN

Kiehls adalah jenama bebas kekejaman dan komited untuk menamatkan ujian pada haiwan. Kami tidak menguji produk kami pada haiwan, dan kami tidak benarkan orang lain mengujinya sebagai wakil kami. Tambahan, kami memerlukan pembekal untuk mengesahkan yang bahan mentah digunakan dalam pengeluaran produk kami tidak diuji pada haiwan.

PRODUK VEGAN

Kiehls mengesahkan yang produk kami bertanda vegan tidak mengendungi apa-apa bahan diambil daripada haiwan. Harap maklum yang dalam satu kategori produk, seperti pembayang mata, sesetengah warna ditanda vegan, dan sesetengahnya tidak. Kami melakukan inisiatif berterusan dengan makmal kami untuk bukan saja mengeluarkan warna (dan seluruh barisan produk) yang vegan daripada awal, tetapi turut mengenal pasti produk bukan vegan yang telah diubah suai. Dalam kebanyakan situasi, alternatif diambil dari tumbuhan atau sintetik kepada bahan diambil dari haiwan menjadi tersedia. Selagi kami boleh mengeluarkan produk bermutu tinggi yang sama dengan warna dan tekstur kaya, kami mengubah suai produk itu kepada 100% bahan vegan, jadi bersedialah untuk penawaran terbaru.