Dunia Kiehl’s

Kiehl’s dengan bangganya berkhidmat di lebih 100 masyarakat lokal di seluruh dunia

THE LOWER EAST SIDE GIRL'S CLUB

The Lower East Sides Girls’ Club menawarkan program dalam kesenian, celik huruf, sains, kesihatan dan kepemimpinan untuk gadis dan belia wanita berusia 8-23 untuk membesar dan membangunkan keyakinan agar boleh melakukan perubahan di dunia.

WATERKEEPER ALLIANCE

Superbly Restorative Argan Body Lotion Edisi Terhad telah dicipta oleh Eyka Badu, Kelly Slater, Parsons School of Design dan Adrian Grenier. Kesemua hasil jualan akan disalurkan kepada Waterkeeper Alliance.

RAINFOREST ALLIANCE

ACAI Damage Protecting Toning Mist telah dicipta bersama Julianne Moore, Malia Jones, Pharrell Williams dan Jeff Koons. Kiehl’s telah mengutip lebih $200,--- untuk Rainforest Alliance, sebuah organisasi khusus kepada memelihara biodiversiti.

amfAR

amfAR dedikasi kepada menamatkan epidemik AIDS secara global menerusi penyelidikan. Setakat 2014, kami telah mendermakan $1,025,000 kepada amfAR, yang kini mendana 6 projek penyelidikan berkaitan-pemulihan.

PUSAT ANTARABANGSA UNTUK KANAK-KANAK HILANG ATAU DIEKSPLOITASI

Pada 2010, kami bekerjasama dengan Jeff Koons dan memperkenalkan koleksi Limited Edition Creme de Corps. Kesemua hasil jualan disalurkan ke Institute Koons Family, yang misinya menyelaraskan rangkaian organisasi global melawan eksploitas kanak-kanak dan penculikan.

PEACE LOVE KIEHL’S

Kiehl’s bekerjasama dengan arist terkenal NY KAWS untuk mencipta persekitaran lebih selamat buat kanak-kanak dengan 100% hasil jualan daripada koleksi Creme de Corps Edisi Terhad.

SISTEM EKO

Aloe Vera Biodegradable Liquid Body Cleanser dicipta dengan kerjasama bersama Brad Pitt. Kami mendermakan $250,000 kepada JPF Eco System yang dibina semula di New Orleans.

FEEDING AMERICA

Feeding America® mencasarkan untuk mengekang kelaparan di amerika menerusi rangkaian ahli bank makanan di seluruh negara dan melibatkan negara kami dalam perjuangan menyingkir kelaparan. Pada 2014, Kiehl’s membuat komitmen untuk menyediakan 900,000 makanan kepada keluarga yang memerlukan sewaktu musim perayaan.