Dunia Kiehl’s

KETAHUI LEBIH LANJUT MENGENAI SEJARAH KAMI

1851

Permulaan apotekari pada dunia lama

Kiehl yang asli pertama kali melayani pelanggan di sudut 13th Street dan Third Avenue di New York City.

1894

Kemasukan John Kiehl

Setelah mengasah perdagangannya sebagai perantis yang bercita-cita tinggi, ahli farmasi John Kiehl membeli peralatan dan kelengkapan John Kiehl & Co. memulakan operasi di bawah "Kiehl Pharmacy".

1931

Produk Kiehl’s yang pertama

Mr. Irving Morse, mentor kepada John Kiehl, mengambil alih perniagaan dan memperluas penawaran ke farmasi perkhidmatan penuh, menyediakan teh, herba, ubatan, madu ,dan produk jenama Kiehl yang pertama, termasuk Original Musk Oil iaitu , aroma signatur kami

1922

Cuba sebelum anda beli

Irving Morse menjadikan "Cuba Sebelum Anda Membeli" slogan kata tidak rasmi di farmasi. Prinsip perkhidmatan pelanggan yang diperibadikan ini, bersama dengan pengambilan sampel yang murah hati, telah menjadi tradisi Kiehl selama lebih dari 95 tahun.

Terokai rutin penjagaan kulit

1924

Ketahui Formula Anda

Kiehl’s menjadi salah satu syarikat pertama yang dengan bangganya menyenaraikan ramuan pada label produknya - bahkan sebelum pemerintah AS mengamanatkannya - untuk membantu pelanggan membuat keputusan pembelian yang lebih tepat dan yakin.

1961

Aaron Morse Meningkatkan Ilmu Sains

Aaron Morse, anak lelaki Irving, mengambil alih perniagaan keluarga. Ahli kimia yang berpengalaman merumuskan bentuk awal penisilin dan membekalkan kepada kerajaan A.S. dengan krim aloe vera khas untuk digunakan pada luka bakar radiasi.

1962

pembikinan yang klasik

Farmasi Kiehl mula memperkenalkan produk baru yang berani seperti Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (disukai oleh Andy Warhol), Kiehl's Lip Balm # 1, dan Pelembap Muka Ultra - semuanya masih menjadi antara produk terlaris kami hari ini.

Beli Produk Terlaris

1979

Kiehl’s di dalam Arkib

Sebagai penghargaan atas sumbangan bersejarah kami sebagai farmasi, lebih daripada 103 produk dan artifak Kiehl’s dimasukkan ke dalam koleksi tetap Bahagian Perubatan dan Sains di Muzium Nasional Smithsonian di Washington, D.C.

1988

Acara Everest –Bound Bersama Kiehl’s

Kiehl’s menaja Ekspedisi Everest ’88 sebagai pendaki menaiki Gunung Everest — pendakian pertama di timur gunung tanpa oksigen tambahan yang membawa beberapa produk Kiehl untuk menyokong mereka dalam perjalanan mereka.

1989

Menjaganya di dalam keluarga

Jami Morse Heidegger, anak perempuan Aaron, mengambil alih perniagaan keluarga, menjalankannya bersama suaminya, pemain ski juara piala dunia, Klaus Heidegger.

2005

Memperkenalkan produk ‘Penyelesaian Oleh Pakar Dermatologi’

Kiehl’s memperkenalkan Dermatologist Solutions, koleksi perawatan kulit lanjutan yang dirumuskan oleh ahli kimia Kiehl (dan dikembangkan dengan kerjasama panel penasihat dermatologi terkemuka) untuk menangani masalah kulit tertentu.

Penyelesaian oleh Pakar Dermatologi

Beli Sekarang

2011

Kiehls Memberi Kembali

Dalam semangat memberi kembali kepada masyarakat yang kami layani, "Kiehl's Gives" dilancarkan untuk menyokong tiga inisiatif amal kami di seluruh dunia iaitu isu-isu alam sekitar, penyelidikan AIDS, dan isu kanak-kanak.

Ketahui lebih lanjut

2016

165 tahun dan seterusnya

Kiehl’s meraikan perkhidmatan inovatif selama 165 tahun untuk memperkenalkan Apothecary Preparations, iaitu perkhidmatan penjagaan kulit peribadi yang mensasarkan masalah kulit yang unik kepada pelanggan. Untuk menghormati pencapaian ini, Smithsonian Institution juga menambah sepuluh produk tambahan untuk koleksi mereka yang ada.

Apothecary Preparations

Cipta penjagaan kulit anda sendiri

Hari ini

Beri Kami Ubah Kulit Anda

Formula yang diilhamkan secara semula jadi dan terbukti secara saintifik ini kuat tetapi selamat dan dapat membantu meningkatkan kualiti kulit secara keseluruhan untuk kulit yang kelihatan lebih sihat Alami konsultasi peribadi kami untuk mengetahui produk yang sesuai untuk anda.

Cari rutin anda