Perkhidmatan

Di Kiehl’s kami bangga dengan perkhidmatan tradisi lama melayan pelanggan, kejiranan & komuniti kami. Temui perkhidmatan unik yang kami tawarkan atas talian dan juga di kedai supaya kami boleh menawarkan bantuan optimum.

PENDAFTARAN PELANGGAN

Kami menjemput anda untuk memyertai Pendaftaran Pelanggan Kiehl’s supaya kami dapat memberi servis optimum. Pendaftar akan dinilai setiap bulan oleh aktiviti Kiehl’s, perkenalan produk baru, promosi terhad dan juga pengumuman istimewa yang lain.

Hormat kepada pelanggan adalah salah satu teras falsafah kami. Kami mengambil kira privasi pelanggan kami dengan dengan penuh perhatian dan menawarkan komitmen untuk melindungi maklumat peribadi anda. Kiehl’s tidak menjual, menyewa mahu pun berkongsi dengan pihak ketiga.

Sekiranya anda ingin berhenti melanggan dari Pendaftaran Pelanggan kami, anda boleh mengedit profil anda dibawah Akaun Saya atau hanya dengan menekan butang Berhenti Melanggan dibawah emel yang telah kami hantar kepada anda.

BULETIN EMEL

Kami menjemput anda untuk menyertai Pendaftaran Pelanggan kami supaya daoat memberi servis optimum kepada anda. . Pendaftar akan dinilai setiap bulan oleh aktiviti Kiehl’s, perkenalan produk baru, promosi terhad dan juga pengumuman istimewa yang lain. Kiehl’s tidak menjual, menyewa atau berkongsi maklumat anda dengan pihak ketiga.

MENCARI PRODUK YAG SESUAI UNTUK KULIT ANDA

Kami di Kiehl’s memberi jaminan yang anda telah menggunakan produk yang sesuai untuk jenis kulit dan rambut/kulit kepala. Untuk membantu anda dalam mengenal pasti rejimen perawatan kulit dan rambut yang optimum, kami menggalakan anda untuk mendapatkan konsultasi peribadi anda dan mencuba 7 sampel dari formulasi dengan setiap pembelian di Kiehls.com.my.

Program Persampelan

Kami memahami bahawa tidak ada dua jenis kulit atau rambut yang sama dan produk berfungsi berbeza untuk setiap orang. Untuk memastikan anda menemui produk tepat yang memenuhi keperluan anda, Kiehl mempelopori Program Persampelan yang luas bertahun yang lalu. Kami amat yakin semasa anda mencuba produk kami, anda akan merasakan kualiti dan keberkesanan penyediaan yang tinggi. Kami menjemput anda untuk mencuba tujuh sampel Kiehl dengan pesanan pertama anda hari ini untuk mengetahui formulasi Kiehl yang lain dari rangkaian penjagaan kulit, rambut dan badan kami yang luas.