Sepanduk hero

MENSASAR BINTIK GELAP, PERUBAHAN WARNA DAN TONA KULIT TIDAK SEKATA

Kenali Produk Penjagaan Kulit Clearly Corrective™
untuk Kejernihan Diperbaiki

Sama ada anda ada bintik gelap, perubahan warna atau tekstur kasar, rutin penjagaan wajah mencerah yang lembut kami adalah diformulasi secara unik untuk mengatasi punca kulit kusam untuk kecerahan diperbaiki. Pelajari bagaimana Dermatologist Solutions™ Clearly Corrective™ Collection kami membantu mencerahkan kulit dengan jelas dengan formula yang berkesan namun lembut.

Beli sekarang
Bunga Birch

KEJERNIHAN KULIT DIDEDAHKAN

Kejernihan kulit adalah dinilai secara utama menerusi ketelusan kulit, kesempurnaan dan tekstur. Kulit kusam boleh dikarakterkan sebagai legap, kekelabuan dan biasanya mempunyai bintik gelap dan tona tidak sekata. Tekstur kulit yang kasar boleh memberi kesan kepada kejernihan kerana ia menghalang kemampuan kulit untuk mereflek cahaya secara sekata. Kejernihan optimum adalah ketelusan, kulit licin tanpa cela atau ketidaksempurnaan.

  • PencernaanPencernaan
  • IritasiIritasi
  • Perubahan warnaPerubahan warna
  • Tekstur KasarTekstur Kasar

SOLUSI PENJAGAAN WAJAH MENCERAHKAN
UNTUK SETIAP KEGUSARAN

Clearly Corrective™ Collection

Bila mencari cara mencerahkan kulit, ianya penting untuk mencari formula yang sederhana, melegakan yang menghormati sempadan kulit pada masa sama, mensasarkan punca spesifik penyebab kulit kusam. Dengan rutin penjagaan kulit mencerahkan Kiehl’s, ia mensasar masalah seperti tona kulit tidak sekata dan bintik gelap menggunakan formula yang kedua-duanya efektif dan lembut.

Clearly Corrective Collection
PencemaranPENCEMARAN
Masalah

Kulit berhadapan pelbagai jenis pencemar persekitaran setiap hari. Pencemar ini termasuk partikel merosakkan yang melekap pada kulit dan menyebabkan kerosakan oksidatif. Apabila kulit cuba mempertahankan diri daripada perosak persekitaran ini, ia mungkin mencetus bintik gelap dan perubahan warna kulit yang lain.

Solusi
Clearly corrective™
Brightening & Exfoliating Daily Cleanser

Bersihkan dengan pembersih eksfoliasi harian kami untuk membersihkan kulit daripada kesan merosakkan akibat pencemaran

Caranya

Picit amaun kecil pada jemari bersih dan urut perlahan pada wajah menggunakan gerakan ke atas dan membulat. Bilas bersih atau lap dengan tuala lembap.

IritasiIRITASI KULIT
Masalah

Bila kulit terdedah kepada iritasi, ia akan bertindak balas dengan mencipta pigmentasi tidak diingini. Apabila kulit mempertahankan diri daripada bahan berbahaya dan kerosakan oksidatif, ia mengeluarkan tona kulit kusam.

Solusi
Clearly corrective™
Brightening & Soothing Treatment Water

Tenangkan iritasi dengan air rawatan lembut kami untuk melega dan mencerahkan kulit.

Caranya

Goncang perlahan formula ini sehingga Illuminating Mineral terbentuk dalam bulatan warna warni. Tuangkan air ke atas tapak tangan atau pada pad kapas dan pedap lembut pada wajah.

Perubahan warnaBINTIK GELAP DAN PERUBAHAN WARNA PADA KULIT
Masalah

Apabila kulit bertindak pada ancaman persekitaran dan iritasi lain, ia mula membentuk bintik usia, bintik mentari dan parut jerawat. Kesemua bintik hitam ini menyumbang kepada tona kulit tidak sekata dan kehialngan kejernihan secara menyeluruh.

Solusi
Clearly corrective™
Dark Spot Solution

Secara jelas memudar dan membaiki bintik gelap dengan menambah serum pencerahan kulit dalam rutin harian anda.

Caranya

Sapukan beberapa titik serum pada hujung jari dan pedapkan pada kulit. Boleh digunakan sebagai rawatan bintik atau pada seluruh wajah.

Tekstur KasarTEKSTUR KULIT KASAR DAH DEHIDRASI
Masalah

Bila kulit menua, penjanaan semula jadinya memproses dengan perlahan mengakibatkan tekstur kulit menjadi kasar. Bila tekstur kulit kurang licin, ia kurang mengimbas cahaya secara sekata dan menyumbang kepada kejernihan wajah keseluruhan.

Solusi
Clearly corrective™
Brightening & Smoothing
Moisture Treatment

Sapukan krim pencerahan kulit kami untuk membantu memperbaiki tekstur kulit pada masa sama, memberikannya penghidratan padu.

Caranya

Urutkan secara lembut amaun kecil kerim pada wajah yang sudah dibersihkan pada pagi dan malam atau bila diperlukan