Klik untuk membesarkan

BAHARU

RETINOL SKIN RENEWING SET

Worth RM426

Maklumat produk
Set ini mengandungi -
- Retinol Micro Dose Serum 50ml
- PERCUMA Clearly Corrective Dark Spot Solution 4ml
- PERCUMA Iris Treatment Essence 40ml

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum
Serum anti-penuaan yang kuat dengan Retinol yang dapat mengurangkan kedutan, menegangkan kulit dan menghaluskan rasa tekstur kulit agar dapat diperbaharui dengan rasa tidak selesa yang minimum.

Clearly Corrective™ Dark Spot Solution
Pembetulan bintik gelap yang disasarkan yang membantu meningkatkan cahaya dan meningkatkan kejernihan kulit. Diformulasikan dengan Activated C serta Ekstrak White Birch dan Peony, serum wajah yang berkesan untuk bintik-bintik gelap ini membantu mencerahkan kulit dan mengurangkan bilangan dan kegelapan bintik-bintik gelap dan perubahan warna kulit dari masa ke semasa.

Iris Extract Activating Treatment Essence
Pekatan cecair yang unik dan lembut memberikan bahan anti-penuaan dan penghidratan ke lapisan permukaan kulit. Dengan Iris Florentina Root Extract, terkenal dengan khasiat yang sangat berkhasiat dan anti-penuaan pada kulit. Dengan Lipo Hydroxy Acid (LHA) untuk mengaktifkan proses pengelupasan semula jadi kulit dan Sodium Hyaluronate untuk mengisi semula kulit dan melicinkan garis-garis halus Memperbaiki penampilan garis-garis halus, kekusaman, dan tekstur kasar dari masa ke masa. Rawatan anti-penuaan "langkah pertama" penting anda untuk mengekalkan tekstur awet muda pada kulit, mengurangkan garis-garis halus, dan mengaktifkan cahaya

*Promosi ini tidak sah digunakan bersama dengan promosi hadiah untuk pembelian RM350.
*Hanya sah untuk pembelian kesemua komponen dalam set untuk menikmati hadiah percuma.
*Kiehl’s mempunyai hak untuk mengganti hadiah percuma dengan produk lain yang mempunyai nilai yang sama pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.
Jumlah:

Beli produk secara individu

RETINOL SKIN RENEWING SET

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Serum anti-penuaan yang kuat dengan Retinol yang dapat mengurangkan kedutan, menegangkan kulit dan menghaluskan rasa tekstur kulit agar dapat diperbaharui dengan rasa tidak selesa yang minimum.

  • Pilih Size

Jumlah: RM 355.00

Ketersediaan:

Ada Stok

Jumlah:

APAKAH PRODUK INI?
Serum anti-kedutan berkhasiat kami dengan Retinol memberikan pembaharuan muda yang dapat dilihat dalam dosis mikro kekuatan harian. Dirumus dengan tepat, serum Retinol yang masih belum dipatenkan kami untuk anti-penuaan menggunakan dos kekuatan harian Pure Retinol untuk mengurangkan keriput, memperbaiki secara jelas rasa tekstur kulit dan kulit yang tegas untuk memberikan manfaat Retinol dengan rasa tidak selesa yang minimum. * Serum mikro dos kuat kami dengan trio Retinol, Peptida dan Ceramida yang tulen secara serentak mempromosikan pergantian kulit permukaan sambil menguatkan penghalang kulit untuk mendapat kesan yang lebih baik daripada Retinol dan memperbaharui kulit untuk kulit yang kelihatan lebih muda. * Mengurangkan kemerahan, kekeringan dan pengelupasan yang dapat dilihat.
IA BAIK UNTUK APA?
• Diformulasikan dengan tepat untuk memberikan dos kekuatan harian Pure Retinol untuk hasil yang dapat dilihat dengan sedikit ketidakselesaan termasuk kemerahan, kekeringan dan pengelupasan
• Serum membantu meningkatkan toleransi kulit Pure Retinol dengan Peptide dan Ceramides 90% pengguna, malah pengguna Retinol pertama kali, bersetuju kulit terasa selesa dan 94% setuju tekstur terasa halus *
• Dalam penilaian klinikal, ** 100% menunjukkan pengurangan kedutan dan 90% menunjukkan peningkatan kekencangan kulit
• Mudah digabungkan dalam rutin penjagaan kulit, sesuai digunakan siang atau malam
• Untuk semua jenis kulit, termasuk pengguna Retinol kali pertama dan jenis kulit sensitif
*Berdasarkan ujian pengguna setelah 12 minggu penggunaan.
** Hasil berdasarkan penilaian pakar dalam ujian klinikal bagi subjek yang menunjukkan peningkatan setelah 12 minggu penggunaan.

Formulated without: Parabens, Carbamide, T.E.A., Mineral Oil, Dyes and Fragrances
Renewable Glacial GlycoproteinUp to 30% recycled plastic packaging

RESULT
Formula Retinol yang lembut pada kulit kita dapat mengurangkan kedutan, menegangkan kulit dan memperbaiki rasa tekstur kulit dengan rasa tidak selesa yang minimum *:
• 100% Menunjukkan Kedutan Berkurang **
• 90% Menunjukkan Keteguhan yang Lebih Baik **
• 94% Setuju Tekstur Terasa Halus ***
*Minimizes visible redness, dryness and peeling.** Hasil berdasarkan penilaian pakar dalam ujian klinikal bagi subjek yang menunjukkan peningkatan setelah 12 minggu penggunaan.*** Berdasarkan ujian pengguna setelah 12 minggu penggunaan.
CARA GUNA
• Setelah membersihkan, sapukan serum anti-kedut dengan Retinol ke seluruh wajah, termasuk kawasan bawah mata dan kaki gagak, dengan berhati-hati mengelakkan sentuhan dengan bahagian mata dan penutup mata
• Boleh digunakan pagi atau malam
• Sesuai dipadankan dengan serum lain yang disasarkan, termasuk pembetulan titik gelap kami, serum Vitamin -C, serum penguat kulit dan serum pemutihan kulit
• Selesaikan rutin anda dengan krim anti-penuaan kami yang berkesan dan pelindung matahari wajah kami dengan SPF 50 untuk trio anti-penuaan powerhouse
ADAKAH ANDA TAHU
Pure Retinol adalah bahan penjagaan kulit anti-penuaan yang berkesan yang membantu kulit membuat dan membawa lebih banyak sel baru yang segar ke permukaan kulit. Dengan berbuat demikian, Pure Retinol membantu memperbaharui kulit dengan jelas untuk penampilan yang sihat sambil memberikan faedah anti-penuaan termasuk melicinkan dan mengencangkan kulit untuk pembaharuan remaja yang dapat anda lihat, sebab itulah mengapa ia dianggap sebagai bahan anti-penuaan untuk ahli dermatologi dan pakar penjagaan kulit!
KEY INGREDIENTS
Pure Retinol

Dalam formula kami, Pure Retinol mempercepat peralihan permukaan kulit secara berterusan untuk membawa kulit baru dan segar ke permukaan untuk membantu mengatasi tanda-tanda penuaan yang kelihatan untuk kulit yang diperbaharui dan kelihatan muda.
Peptide

Rumusan kami dengan Peptide berfungsi untuk meningkatkan integriti kulit, membantunya mendapat hasil pembaharuan yang optimum dan kelihatan muda.
Ceramides

Ceramides adalah lipid yang secara semula jadi terdapat pada kulit dan rambut. Dalam formula kami, Ceramides membantu menguatkan penghalang kelembapan untuk meningkatkan toleransi kulit Pure Retinol.
KCR RECOMMENDATION
Retinol adalah turunan sintetik vitamin A. Dalam dunia dermatologi, retinol dianggap sebagai bahan standard emas untuk anti-penuaan kerana kemampuannya yang terbukti secara klinikal untuk mempromosikan pembinaan kolagen dan mempercepat kadar pergantian sel kulit untuk menjadikan awet muda, kulit kelihatan sihat ke permukaan. Dengan menargetkan fungsi-fungsi ini di dalam kulit, retinol dapat memberikan pelbagai manfaat kulit termasuk mengurangi kedutan, memperbaiki tekstur, meningkatkan cahaya dan meningkatkan keanjalan.
Testimoni Pelanggan
Ini adalah produk ajaib yang memberikan faedah. Saya melihat garis halus dihaluskan hanya dengan beberapa aplikasi. Saya tidak melihat perbezaan yang besar dalam kerutan yang lebih dalam, tetapi berharap untuk hasil dari masa ke masa. Anda hanya memerlukan jumlah kecil kacang. Ia mempunyai rasa yang sangat halus, tetapi sedikit aroma aneh. Tetapi jangan biarkan itu menghentikan anda. Setelah dicampur ke dalam kulit, saya tidak menciumnya lagi. Anda memerlukan ini!

- WKin
Ia berjalan dengan lancar dan sekata dan saya mula melihat kulit di bawah mata saya menjadi lebih kencang. Ia juga aroma neutral yang bagus. Tidak meninggalkan perasaan berminyak. Mengeringkan wajah saya dengan baik

- Ishell
Saya jatuh cinta dengan serum ini selepas beberapa malam pertama penggunaan saya. Serum ini merupakan retinol paling lembut yang pernah saya cuba. Tidak menyengat, mengelupas dan kering. Begitu kaya dan berkrim sehingga jumlah kacang polong cukup merebak ke wajah dan leher anda. Meninggalkan kulit terasa lembut dan terhidrat selepas setiap penggunaan

- Kristy
*Based on a selection of reviews posted on the kiehls.com.my website.
Frequently Asked Questions
Apa itu retinol?
Retinol adalah turunan dari Vitamin A. Walaupun dapat diekstrak dari sumber semula jadi, versi sintetik berkualiti tinggi paling sering digunakan, yang telah menunjukkan keberkesanan pada pelbagai tanda penuaan kulit yang dapat dilihat
Adakah penggunaan retinol "menipis" kulit?
Tidak - retinol tidak "menipis" kulit kerana tidak mempunyai tindakan pengelupasan. Ia berfungsi dengan mendorong pembaharuan sel kulit permukaan, yang sebenarnya menebal lapisan permukaan, sehingga dapat meningkatkan kekencangan dan penampilan garis dan kedutan. Aktiviti penebalan kulit disebabkan oleh peningkatan pergantian sel, yang merangsang sel kulit berkembang biak dari bawah ke atas.
Pada usia berapa penggunaan retinol bermula?
Retinol bukan hanya untuk orang tua. Ia boleh digunakan seawal usia 20-an di mana ia dapat membantu mengekalkan penampilan awet muda pada kulit. Seiring bertambahnya usia, retinol adalah bahan penting untuk rutin anti-penuaan kerana ia dapat membantu meningkatkan tanda-tanda penuaan yang kelihatan dan juga melambatkan penampilan tanda-tanda penuaan yang lebih maju
Apa yang menjadikan Pure Retinol unggul?
Retinol tulen adalah bentuk retinol over-the-counter yang paling kuat. Apabila digunakan pada kulit, ia bertukar menjadi asid retinoik untuk hasil yang sangat berkesan.
Adakah formula Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose kami menjadikan kulit terdedah kepada selaran matahari?
Tidak. Namun, kami selalu menasihatkan agar menggunakan formula perlindungan sinar matahari spektrum luas setiap hari, sebagai tonggak setiap rutin penjagaan kulit untuk kulit yang lebih sihat dan kelihatan lebih muda - terutamanya ketika menggunakan bahan aktif seperti retinol.