Anti-Aging Skin Care Tips

Penyelesaian anti-penuaan Kiehl diformulasikan untuk membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan - dari garis halus dan kedutan hingga bintik matahari dan tekstur kulit yang tidak sekata. Manfaatkan petua orang dalam, dengan hormat dari pakar kami, dan pelajari rutin penuaan yang kuat yang sesuai untuk anda.

Apa masalah antipenuaan anda?

Adakah ini saya?

Saya memiliki kulit normal, normal ke kering atau kulit kering. Saya mencari penghidratan sepanjang hari dan mahukan produk lembut yang akan membantu saya mengekang tanda penuaan wajah.

Saranan kami

Untuk kulit anda, kami sarankan Ultra Facial Collection untuk menghidrat, melembut dan membaiki keadaan kulit anda. Bersihkan setiap pagi dan malam dengan Ultra Facial Cleanser, diikuti dengan Ultra Facial Toner, untuk membersih, menenang dan menyediakan kulit. Sapukan Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate, kemudian Ultra Facial Cream untuk memberikan kelembapan sepanjang hari. Untuk membaja kulit lembut sekitar mata kami sarankan Creamy Eye Treatment with Avocado selepas pelembap. Formula kaya, tidak memindah ini menawarkan manfaat kelembapan dan antioksidan di bawah mata untuk membantu mengekang kekeringan dan kedutan.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk elakkan pendedahan sinar mentari berlebihan untuk melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas mana-mana regimen anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit bila menggunakan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi memulihkan kulit sewaktu anda tidur. Aroma minyak lavender memiliki kesan menenangkan dan boleh membaiki tidur lebih lena.

Adakah ini saya?

Saya mempunyai kulit normal atau normal ke kering dan paling gusar dengan garisan halus dan kedutan. Saya mahukan regimen yang mengurangkan tanda penuaan, kedutan kulit dan melindungi kulit daripada kerosakan dalaman.

Saranan kami

Untuk kulit anda, kami sarankan Power Wrinkle Reducing Collection untuk meminimumkan kehadiran garisan halus dan kedutan dan memberikan perlindungan antioksidan daripada serangan luaran seperti pencemaran dan tekanan. Untuk keputusan optimum, selepas membersih, sapukan Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate pada seluruh kulit untuk membaiki tona, tekstur dan keserian menyeluruh. Kunci manfaat dan kelembapan dengan krim kaya dan anti kedutan Power Wrinkle Reducing Cream Akhir sekali, untuk rawaan sasaran bagi garis halus dan kedutan pada sekitar mata, lengkapkan rutin dengan Power Wrinkle Reducing Eye Cream.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk elakkan pendedahan sinar mentari berlebihan untuk melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas kepada mana-mana regimen anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi memulihkan kulit sewaktu anda tidur. Aroma minyak lavender memiliki kesan menenangkan dan boleh membaiki tidur lebih lena.

Adakah itu saya?

Saya mencari rawatan sasaran yang kuat namun selamat untuk mengisi kedutan deep-set dan mahu maksimumkan hasil regimen mengurangkan garisan wajah sedia ada.

Saranan kami

Untuk jenis kulit anda, kami sarankan Vital Skin Strengthening Super Serum untuk mengisi semula kehadiran garis dan kedutana dan dengan jelas menganjal dan melicinkan selepas beberapa penggunaan. Untuk hasil optimum, sapukan Powerful-Strength Line-Reducing Concentratepada seluruh wajah untuk menyekatakan tona, tekstur dan keserian. Kunci manfaat dan lembapkan menggunakan krim pelindung anti kedutan Power Wrinkle Reducing Cream Akhir sekali, untuk rawatan sasaran yang lebih untuk garis halus dan kedutan pada sekitar mata, sempurnakan rutin dengan Power Wrinkle Reducing Eye Cream.

Tip penggunaan Kiehl’s

Vital Skin Strengthening Super Serum boleh digunakan pada dahi (garis risau dan cemberut), pada sudut pada (crows feet), garis senyuman (keduan naso-labial) dan pada atas garis bibir menegak dan/atau sekitar bibir. Ia juga boleh disapu pada kawasan wajah lain, bila diperlukan. Ia perlu disapu selepas mana-mana serum atau concentrate dan sebelum pelembap tambahan.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk mengekang pendedahan kulit berlebihan dan melindungi kulit daripada selar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas mana-mana regimen anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi membaiki kulit bila anda tidur. Aroma minyak lavender mengandungi kesan menenangkan dan membantu tidur lebih lena.

Adakah ini saya?

Kulit saya jens normal, normal ke kering, atau kering, dan ia kekurangan keanjalan dan elastisiti. Saya mencari regimen penjagaan wajah dan akan menganjal kulit saya dan mengurangkan kedutan dan garisan halus.

Saranan kami

Untuk kulit jenis ini, kami sarankan koleksi Super-Multi Corrective untuk menganjal dan melembutkan kulit, dan mengurangkan kehadiran kedutan dan garis halus. Selepas membersihkan wajah, kami sarankan menyapu Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, diikuti dengan Super Multi-Corrective Cream. Kawasan mata terutamanya cukup mudah mengedut dan hilang keanjalan kerana kulit di sini nipis, menjadikannya lokasi pertama untuk memperlihatkan tanda kelesuan dan penuaan. Untuk membaja kulit halus di sekitar mata, kami sarankan Super Multi-Corrective Eye Opening Serum. Krim mata menyegarkan ini dengan jelas melembutkan haris halus pada masa sama, meminimumkan lingkaran gelap bawah mata dan membaiki keanjalan.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk elakkan pendedahan sinar mentari berlebihan untuk melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas mana-mana regimen penjagaan anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi memulihkan kulit sewaktu anda tidur. Aroma minyak lavender memiliki kesan menenangkan dan boleh membaiki tidur lebih lena.

Adakah ini saya?

Saya risau tentang petanda kulit menua, termasuk garis, kedutan dan hilang keanjalan, ketegangan dan density. Kulit saya kekeringan dan saya mencari penghidratan mendalam, sepanjang hari dengan manfaat anti penuaan secara menyeluruh.

Saranan kami

Untuk kulit anda, Kiehl’s mencadangkan using Super Multi Corrective Cream dua kali sehari untuk meningkatn kesegaran kulit. Selepas membersihkan kulit, sapukan Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, dan diikuti dengan Rosa Arctica. Kawasan mata terutamanya, cukup mudah mengedut kerana kulit di situ nipis, menjadikannya lokasi pertama pada wajah yang memperlihatkan tanda penuaan akibat kelesuan dan penuaan. Untuk membaja kulit halus sekitar mata kami sarankan Super Multi-Corrective Eye Opening Serum. Krim mata menyegarkan ini secara jelas melembutkan kehadiran garis pada masa sama meminimumkan lingkaran gelap bawah mata.

Tip penggunaan Kiehl’s

Sapukan amaun sebesar 5 sen Super Multi Corrective Cream dengan jemari bersih dan hangatkannya menggunakan tangan untuk mengakfifkan emulsifikasi formula di dalamnya. Urut perlahan namun kuat pada semua kawasan wajah, menggunakan gerakan membulat ke atas untuk membantu formula diserap ke dalam kulit dan diaktifkan.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk elakkan pendedahan sinar mentari berlebihan dan melindungi kulit anda daripada selar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light UV Defense SPF 50+sebagai asas mana-mana regimen anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi membaiki kulit sewaktu anda tidur. Aroma minyak lavender mengandungi kesan menenangkan dan boleh membantu anda tidur lena.

Adakah itu saya?

Saya perasan ada kesan kumulatif disebabkan pendedahan pada sinar mentari kerana berjemur di luar tanpa perlindungan cahaya matahari yang mencukupi. Saya mahu menebalikkan kerosakan UV pada kulit dan meraih tona kulit lebih sekata pada masa sama, mengurangkan titik hitam dan garisan halus.

Saranan kami

Untuk kulit jenis ini, kami sarankan Clearly Corrective Dark Spot Solution. Pertama, gunakan Clearly Corrective Skin Brightening Exfoliator untuk memecah tona tidak sekata pada permukaan untuk mengembalikan kulit lebih segar dan tona sekata. Disusuli dengan Clearly Corrective Brightening and Soothing Treatment Wateruntuk persiapkan kulit, menggalak tekstur lebih lembut dan penampilan lebih berseri, kemudian gunakan Clearly Corrective Brightening & Smoothing Moisture Treatment untuk menyekatakan tona kulit. Akhir sekali, sapukan Clearly Corrective Dark Spot Solution untuk menebalikkan kesan UV dengan baik. Bagi membaja kulit lembut di sekitar mata, kami sarankan Creamy Eye Treatment dengan Avokado selepas menggunakan pelembap. Formula yang kaya, tidak memindah menawarkan kelembapan dan manfaat antioksidan pada kawasan sekitar mata bagi melindungi dan menghalang kekeringan dan kedutan.

Tip penggunaan Kiehl’s

Anda boleh sapukan Clearly Corrective Dark Spot Solution pada kawasan tertentu untuk tindakan sasaran (seperti bintik degil), atau sapukan pada seluruh wajah dan leher sebagai langkah berjaga-jaga (seperti bintik dan hiper pigmentasi)

Peringatan

Penuaan kulit 90% disebabkan oleh kerosakan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk mengelakkan pendedahan matahari berlebihan dan melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas regimen apa jua jenis anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada malam hari, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi membaiki kulit bila anda sedang tidur. Aroma minyak lavender mengandungi kesan menenangkan dan akan membantu anda tidur lebih lena.

Pencegahan

Adakah ini saya?

Saya memiliki kulit normal, normal ke kering atau kulit kering. Saya mencari penghidratan sepanjang hari dan mahukan produk lembut yang akan membantu saya mengekang tanda penuaan wajah.

Saranan kami

Untuk kulit anda, kami sarankan Ultra Facial Collection untuk menghidrat, melembut dan membaiki keadaan kulit anda. Bersihkan setiap pagi dan malam dengan Ultra Facial Cleanser, diikuti dengan Ultra Facial Toner, untuk membersih, menenang dan menyediakan kulit. Sapukan Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate, kemudian Ultra Facial Cream untuk memberikan kelembapan sepanjang hari. Untuk membaja kulit lembut sekitar mata kami sarankan Creamy Eye Treatment with Avocado selepas pelembap. Formula kaya, tidak memindah ini menawarkan manfaat kelembapan dan antioksidan di bawah mata untuk membantu mengekang kekeringan dan kedutan.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk elakkan pendedahan sinar mentari berlebihan untuk melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas mana-mana regimen anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit bila menggunakan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi memulihkan kulit sewaktu anda tidur. Aroma minyak lavender memiliki kesan menenangkan dan boleh membaiki tidur lebih lena.

Garis halus & kedutan

Adakah ini saya?

Saya mempunyai kulit normal atau normal ke kering dan paling gusar dengan garisan halus dan kedutan. Saya mahukan regimen yang mengurangkan tanda penuaan, kedutan kulit dan melindungi kulit daripada kerosakan dalaman.

Saranan kami

Untuk kulit anda, kami sarankan Power Wrinkle Reducing Collection untuk meminimumkan kehadiran garisan halus dan kedutan dan memberikan perlindungan antioksidan daripada serangan luaran seperti pencemaran dan tekanan. Untuk keputusan optimum, selepas membersih, sapukan Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate pada seluruh kulit untuk membaiki tona, tekstur dan keserian menyeluruh. Kunci manfaat dan kelembapan dengan krim kaya dan anti kedutan Power Wrinkle Reducing Cream Akhir sekali, untuk rawaan sasaran bagi garis halus dan kedutan pada sekitar mata, lengkapkan rutin dengan Power Wrinkle Reducing Eye Cream.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk elakkan pendedahan sinar mentari berlebihan untuk melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas kepada mana-mana regimen anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi memulihkan kulit sewaktu anda tidur. Aroma minyak lavender memiliki kesan menenangkan dan boleh membaiki tidur lebih lena.

Kedutan mendalam

Adakah itu saya?

Saya mencari rawatan sasaran yang kuat namun selamat untuk mengisi kedutan deep-set dan mahu maksimumkan hasil regimen mengurangkan garisan wajah sedia ada.

Saranan kami

Untuk jenis kulit anda, kami sarankan Vital Skin Strengthening Super Serum untuk mengisi semula kehadiran garis dan kedutana dan dengan jelas menganjal dan melicinkan selepas beberapa penggunaan. Untuk hasil optimum, sapukan Powerful-Strength Line-Reducing Concentratepada seluruh wajah untuk menyekatakan tona, tekstur dan keserian. Kunci manfaat dan lembapkan menggunakan krim pelindung anti kedutan Power Wrinkle Reducing Cream Akhir sekali, untuk rawatan sasaran yang lebih untuk garis halus dan kedutan pada sekitar mata, sempurnakan rutin dengan Power Wrinkle Reducing Eye Cream.

Tip penggunaan Kiehl’s

Vital Skin Strengthening Super Serum boleh digunakan pada dahi (garis risau dan cemberut), pada sudut pada (crows feet), garis senyuman (keduan naso-labial) dan pada atas garis bibir menegak dan/atau sekitar bibir. Ia juga boleh disapu pada kawasan wajah lain, bila diperlukan. Ia perlu disapu selepas mana-mana serum atau concentrate dan sebelum pelembap tambahan.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk mengekang pendedahan kulit berlebihan dan melindungi kulit daripada selar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas mana-mana regimen anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi membaiki kulit bila anda tidur. Aroma minyak lavender mengandungi kesan menenangkan dan membantu tidur lebih lena.

Menganjal/mengetat

Adakah ini saya?

Kulit saya jens normal, normal ke kering, atau kering, dan ia kekurangan keanjalan dan elastisiti. Saya mencari regimen penjagaan wajah dan akan menganjal kulit saya dan mengurangkan kedutan dan garisan halus.

Saranan kami

Untuk kulit jenis ini, kami sarankan koleksi Super-Multi Corrective untuk menganjal dan melembutkan kulit, dan mengurangkan kehadiran kedutan dan garis halus. Selepas membersihkan wajah, kami sarankan menyapu Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, diikuti dengan Super Multi-Corrective Cream. Kawasan mata terutamanya cukup mudah mengedut dan hilang keanjalan kerana kulit di sini nipis, menjadikannya lokasi pertama untuk memperlihatkan tanda kelesuan dan penuaan. Untuk membaja kulit halus di sekitar mata, kami sarankan Super Multi-Corrective Eye Opening Serum. Krim mata menyegarkan ini dengan jelas melembutkan haris halus pada masa sama, meminimumkan lingkaran gelap bawah mata dan membaiki keanjalan.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk elakkan pendedahan sinar mentari berlebihan untuk melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas mana-mana regimen penjagaan anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi memulihkan kulit sewaktu anda tidur. Aroma minyak lavender memiliki kesan menenangkan dan boleh membaiki tidur lebih lena.

Densiti

Adakah ini saya?

Saya risau tentang petanda kulit menua, termasuk garis, kedutan dan hilang keanjalan, ketegangan dan density. Kulit saya kekeringan dan saya mencari penghidratan mendalam, sepanjang hari dengan manfaat anti penuaan secara menyeluruh.

Saranan kami

Untuk kulit anda, Kiehl’s mencadangkan using Super Multi Corrective Cream dua kali sehari untuk meningkatn kesegaran kulit. Selepas membersihkan kulit, sapukan Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, dan diikuti dengan Rosa Arctica. Kawasan mata terutamanya, cukup mudah mengedut kerana kulit di situ nipis, menjadikannya lokasi pertama pada wajah yang memperlihatkan tanda penuaan akibat kelesuan dan penuaan. Untuk membaja kulit halus sekitar mata kami sarankan Super Multi-Corrective Eye Opening Serum. Krim mata menyegarkan ini secara jelas melembutkan kehadiran garis pada masa sama meminimumkan lingkaran gelap bawah mata.

Tip penggunaan Kiehl’s

Sapukan amaun sebesar 5 sen Super Multi Corrective Cream dengan jemari bersih dan hangatkannya menggunakan tangan untuk mengakfifkan emulsifikasi formula di dalamnya. Urut perlahan namun kuat pada semua kawasan wajah, menggunakan gerakan membulat ke atas untuk membantu formula diserap ke dalam kulit dan diaktifkan.

Peringatan

90% penuaan kulit disebabkan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk elakkan pendedahan sinar mentari berlebihan dan melindungi kulit anda daripada selar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light UV Defense SPF 50+sebagai asas mana-mana regimen anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada waktu malam, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi membaiki kulit sewaktu anda tidur. Aroma minyak lavender mengandungi kesan menenangkan dan boleh membantu anda tidur lena.

Bintik penuaan

Adakah itu saya?

Saya perasan ada kesan kumulatif disebabkan pendedahan pada sinar mentari kerana berjemur di luar tanpa perlindungan cahaya matahari yang mencukupi. Saya mahu menebalikkan kerosakan UV pada kulit dan meraih tona kulit lebih sekata pada masa sama, mengurangkan titik hitam dan garisan halus.

Saranan kami

Untuk kulit jenis ini, kami sarankan Clearly Corrective Dark Spot Solution. Pertama, gunakan Clearly Corrective Skin Brightening Exfoliator untuk memecah tona tidak sekata pada permukaan untuk mengembalikan kulit lebih segar dan tona sekata. Disusuli dengan Clearly Corrective Brightening and Soothing Treatment Wateruntuk persiapkan kulit, menggalak tekstur lebih lembut dan penampilan lebih berseri, kemudian gunakan Clearly Corrective Brightening & Smoothing Moisture Treatment untuk menyekatakan tona kulit. Akhir sekali, sapukan Clearly Corrective Dark Spot Solution untuk menebalikkan kesan UV dengan baik. Bagi membaja kulit lembut di sekitar mata, kami sarankan Creamy Eye Treatment dengan Avokado selepas menggunakan pelembap. Formula yang kaya, tidak memindah menawarkan kelembapan dan manfaat antioksidan pada kawasan sekitar mata bagi melindungi dan menghalang kekeringan dan kedutan.

Tip penggunaan Kiehl’s

Anda boleh sapukan Clearly Corrective Dark Spot Solution pada kawasan tertentu untuk tindakan sasaran (seperti bintik degil), atau sapukan pada seluruh wajah dan leher sebagai langkah berjaga-jaga (seperti bintik dan hiper pigmentasi)

Peringatan

Penuaan kulit 90% disebabkan oleh kerosakan selar mentari. Jangan lupa gunakan krim tabir suria setiap hari untuk mengelakkan pendedahan matahari berlebihan dan melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya. Kami sarankan Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ sebagai asas regimen apa jua jenis anti penuaan.

Restorasi Semalaman

Kesemua manfaat regimen penjagaan kulit daripada penggunaan Midnight Recovery Concentrate. Pada malam hari, sapukan Midnight Recovery Concentrate selepas Powerful–Strength Line–Reducing Concentrate untuk meningkatkan pemulihan semalaman dan memberikan nutrien penting bagi membaiki kulit bila anda sedang tidur. Aroma minyak lavender mengandungi kesan menenangkan dan akan membantu anda tidur lebih lena.